den følelsen

...når alt plutselig er over, og det første man tenker er: hva søren skjedde nå??

 

...når det bokstavelig talt føles ut som noen har hoppet på magen din, stappa en stein i halsen din, og dradd ut hjernen proppa masse kruseduller inn, og satt den tilbake.

 

...når øynene er så tåkete at du nesten ikke se hva du skriver.

 

...når geneseren er gjennomblaut av tårer.

 

...når det eneste du tenker på er hvordan du skal overleve det neste minuttet, timen, dagen, uken og månedene uten den personen som har gjort livet ditt til et bedre det siste året. 

 

Det første du lovet meg var at du aldri skulle såre meg, jeg fortalte deg at du aldri kunne love slike ting... Du kalte meg din, langt tid før jeg var din. Du sa at du aldri skulle gi slipp på meg, at vi skulle komme gjennom vanskelige ting vi skulle møte.. Du fortalte meg at du ville tilbringe resten av ditt liv med meg, og at man ikke sier sånne ting hvis ikke man mener det. Du sa at vi ikke skulle si hvis, men alltid når. Du fikk meg til å føle meg spesiell, som jeg var den eneste jenta.. Og det var jeg for deg. Jeg trodde du var den eneste for meg, det tror jeg fortsatt. Jeg vet at ingen er så god som deg, tross i hvordan du har vært den siste uka. Du har ringt meg hver dag, sendt natta og god morgen melding hver dag i flere måneder.. Lenge før det var oss. Vi har brukt utallige timer det siste året, HVER dag. Jeg har så mange minner. Så mange ting du sa som var så perfekt. Ingen andre gjør meg så glad som deg. 
Jeg vet helt ærlig ikke hvordan jeg skal klare dette. Jeg har aldri hatt det så vondt før, aldri. Dette er så feil, så feil som det kan få blitt. Det var ikke sånn det skulle bli! Du lovte at dette aldri skulle skje. Jeg ga deg hele meg. Du fikk vite ting INGEN andre vet. Jeg ga deg det mest dyrebare jeg har, hjertet mitt, og jeg har på følelsen at det kommer til å ta en stund før jeg får det tilbake.

Du sa du elsket meg, jeg vet du mente det. Det er bare feil tidspunkt. Kanskje en dag kan vi komme tilbake til der vi var, det håper jeg, for jeg har aldri vært lykkeligere enn med deg. Jeg vet jeg aldri kommer til å finne en som behandler meg på den samme fantastiske måten du gjorde. De sier at kjærligheten aldri feiler, men det gjør den visst. Jeg håper at på en eller annen måte ordner det seg på magisk vis. Imens, håper du får et fint liv. Jeg vet jeg ikke klarer å smile lenger... Hva skal jeg gjøre nå? Du var alt for meg... Jeg er ikke lenger vant til et liv uten å ha deg...

 

Føler ikke det er noe bilde som passer inn her akkurat nå.

 

-Silje 

5 kommentarer

Linda
-20.03.2012 kl:12:19


Vennen min <3 Jeg er her for deg! Bare å si i fra om du vil prate og husk: Jeg er utrolig glad i deg <3
kathinka
-20.03.2012 kl:15:00


jeg er her for deg vennen! <3 jeg er kjempe glad i deg <33
Sarah
-20.03.2012 kl:17:54


<3
Rakel
-20.03.2012 kl:20:49


<3(+1000 til)
Hege Kristin
-20.03.2012 kl:21:08


<33 Er her, vennen <3 Igår, nå og til neste år ++ <3

Skriv en ny kommentar