jeg er som en bok...

Jeg er som en bok de fleste passerer i bokhandleren, fordi den ser så ufattelig kjedelig og tunglest ut. Kanskje mange flere sider enn du normalt har lyst til å lese. Men hvis du stopper opp, snur den og leser bakpå, er det ett eller annet som pirrer deg. Du vet ikke hva det er, men du tar sjangsen og tar med den sotre, tykke boka hjem. Etter hvert som du leser, finner du ut av at omslaget på boka overhodet ikke stemmer med innholdet. Nei, for innholdet er spennende, overraskende og bra. Det motsatte av hva du trodde den skulle være. Det er sånn de fleste oppfatter meg, de ser på meg og gidder ikke bruke tid på meg, fordi de tror eller har hørt at jeg er kjedelig. Men hvis de tar tid til å bli kjent med meg, eller bare setter seg ned for å prate, finner de kanskje ut av at "Heey, hun der var kanskje ikke så kjip alikevel!". Eller, det er i hvert fall det jeg håper de finner ut av.

 

Kleint når bildene blir så lange! Haha, men må ha de 800 i bredden, hvis ikke passer de ikke. (hva skjer med at skriften er så stor plutselig??)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


4 kommentarer

Aninaaaaa. hjerte.
-07.05.2012 kl:14:26


"Det er sånn de fleste oppfatter meg, de ser på meg og gidder ikke bruke tid på meg, fordi de tror eller har hørt at jeg er kjedelig" ? hæ? hvor får du det fra? "de fleste"? TULL. du ser jo ikke kjedelig ut i det hele tatt og det er jeg helt sikker på de fleste heller ikke syns. de som passerer deg passerer deg fordi de ikke tør annet :) fine, spesielle, sprø jente.
Silje
-07.05.2012 kl:15:04


Aninaaaaa. hjerte.: hahaha, naw, du er snill anina <3
Aninaaaaa. hjerte.
-08.05.2012 kl:21:59


ikke snill. realistisk ;)
Silje
-09.05.2012 kl:09:57


Aninaaaaa. hjerte.: <3

Skriv en ny kommentar