long time no see

Hej alla i hopa! 

Idag er det mandag..Blåmandag...Kjedelig mandag.. MEN det er dødsdigg vær ute! Håper det holder seg sånn til i morgen, så jeg kan bruke dagen på å sole meg. 
I går kom jeg hjem fra noen av de kuleste dagene på lenge! Okei, tenkte jeg kunne ramse litt opp hva jeg har gjort de siste dagene hvis noen skulle lure..
 

Onsdag
Tok bussen med Sarah og Rebba til Tønsberg(eller noe), og ble hentet av en goood kompis av sarah der. Så tok vi ferja fra Horten til Moss og chilla litt hjemme hos han. Plutselig stod det 8 gutter på døra(eller de kom litt etter litt), og var klare for fest! Haha. 3 jenter og 9 gutter lover ikke bra, neida. Men var faktisk sinnsykt kos. Ble kjent med mange nye gutter, alltid greit det. Hehehehe. De gikk i 2 tida, og jeg sov ganske dårlig den natta.
 

Torsdag
Stod opp halv 8 for å dra til LISEBERG!!! Litt over 3 timer å kjøre fra Moss, men var så gøy! Ble kjent med enda mere folk, og meg og Rebba gikk med mossegutta. Rare folk. Hehe, neida. Det regnte endel av dagen og da vi dro kl. 19, så vi ganske fæle ut, haha. Meg og Rebba satt på med en fra Sarpsborg, pga. at Sarah, Benjamin og Stian skulle til noen folk vi ikke kjente. Så vi dro til han ene fyren i Moss. Ble en tidlig kveld siden alle var stuptrøtte. Fyren fra Sarpsborg kjørte oss hjem til Benjamin, for så å kjøre oss til Sarpsborg igjen til de andre, siden vi ikke kom oss inn i huset. Der sovna vi i sofaen...haha, snakk om å være slitne.

Fredag
Meg, Rebba og Stian dro fra Benjamin for å dra til Oliver og Daniel i Ski. Der gikk vi på kino og så the dictator, også chilla vi med buss og gode venner resten av kvelden.

Lørdag
Shopping, gåing, chilling, spising, fotballkamp og film med "skiguttene".  
 

Søndag
Buss hjem.
 

Haha, skjedde MYE mer, men dette var kort fortalt. Ikke alt man kan skrive på bloggen vet du ;) haha, neida. Det var det siste oppramsnings innlegget på lang tid. Jeg, personlig hater å lese sånne innlegg. Men følte det var på sin plass. Er jo en hverdagsblogg...  

2 kommentarer

Aninaaaaa. hjerte.
-22.05.2012 kl:10:30


kosekos
Silje
-22.05.2012 kl:20:33


Aninaaaaa. hjerte.: nommenom

Skriv en ny kommentar