lite søvn og instagram

Hei gjesp, idag gjesp er jeg gjesp trøtt... Sovna ikke før langt på natt, og våkna automatisk kl. 9, selv om jeg har fri! Don't know what's wrong with me? Uansett. Har akkurat vasket badet ferdig, og nå står rommet for tur. Love cleaning <3 Shit..Nå er det 29. mai, det betyr at det snart er JUNI?!?! Liker ikke at tiden går så fort. Før du vet det er sommermåndene over, og jeg skal begynne på skolen igjen. Må. Prøve. Å. Ikke. Tenke. På. Det. Liksom. Enten begynner jeg i Kvinesdal eller Kristiansand, og jeg vil ingen av delene. Men kan ikke jobbe på et snekkerverksted resten av livet mitt heller, if you know what I mean. 
Meen det er en positiv ting med at det snart er juni, LØNNING. Lønning=SHOPPING. Ah, de har sick mye fint i butikkene for tiden, og da suger det å ikke ha penger. Men hey, skal ikke klage. I løpet av denne måneden har jeg faktisk vært i Danmark, Moss, Lillesand, Ski, Oslo, Sarpsborg, Sverige, Lyngdal og Kristiansand. Kanskje jeg skal lage et oppsummeringsinnlegg for Mai? Hva sier dere til det? Men nåå må jeg rydde. Kanskje jeg får lyst til å ta fram kameraet imorgen og knipse litt bilder? Who knows?

Forresten, jeg er helt hekta på instagram i disse dager. Så følg meg, @siljemariekjeks, jeg oppdaterer ofte, og legg igjen din instagram i kommentarfeltet!


3 kommentarer

Aninaaaaa. hjerte.
-29.05.2012 kl:13:41


aninabla
Aninaaaaa. hjerte.
-29.05.2012 kl:13:44


og forresten, JO, du vil til kvinesdal. da kan du bo i lyngdal heeele ukaaaaa <3 eller en gang iblant
Silje
-29.05.2012 kl:22:17


Aninaaaaa. hjerte.: hihi, det er jo positivt :D

Skriv en ny kommentar