Blogg

justgirlythings #2

Åhr, jeg vil ha helg... Uka før høstferien er alltid stress.

mine favorittblogger

Jeg leser maange blogger, akkurat 90 faktisk. Nå er det ikke alle de som blogger like mye, men ja, hoper seg lett opp med innlegg i bloglovin hvis jeg ikke leser på et par dager. En gang var det faktisk oppe i 1000 innlegg. Når jeg leser blogger blir jeg veldig inspirert! Til mange ting faktisk: trene, hvordan kle meg, sminke meg, hvordan takle føleser, hvordan ta og redigere bilder osvosv. Elsker blogger! Elsker å lese om andres liv, om liv jeg bare kunne drømt om noen ganger! Hvis dere liker å lese litt blogger så får dere mine favoritter nå!

ByFanny   
te3

Fannyba  

Adrienne  
  

CarolineMaria

Idunn  

Lissis  
  

MartheBorge  
  

TInkerBella  

Noen av disse bloggene dere allerede leser? Klikk på navnene for å komme inn på bloggene 

everybody talks

Blogg.no deler ut 50 Sexy Grafitti parfymer fra ESCADA!

 

escvinn2sg

stoka på ny dag sa du?

S-Y-K. Ah, ikke greit! Begynner å bli redd for at jeg ikke kommer til å ha penger til Hellas turen, men jeg må dra! Jeg har så utrolig lyst. Jeg SKAL, uansett om det går utover sparepengene. Men må ta en prat om mamma og de. YEYE. I morgen går turen til Oslo om formen er fin nok, det håper jeg virkelig. Blir fest i helga igjen, med folk jeg ikke har sett på 3 år. Så det blir jo spennende. Seriøst, hva skal jeg blogge om? Anyone. Er ikke noe gøy når dere ikke kommenterer... Vet at dere er der, haha. Okei, dette var et viktig innlegg må jeg si..


motivasjon - sommeren er rundt hjørnet

Aldri, aldri i verden hadde jeg trodd jeg skulle skrive et innlegg som dette. Treningsinnlegg! Hva skjer med det? Vet ikke om alle synes dette er interessant å lese om, men gjør det mest for min egen del, så jeg på en måte har "skrevet" det en plass, og må gjennomføre det. 

 

I det siste har jeg lest uttalige blogger om jenter som skriver innlegg på innlegg om treningen sin og kosthold. DET synes jeg blir litt for slitsomt. Men på en måte er det litt bra, fordi når jeg leser innlegg om pene jenter med pene kropper som skriver at de vil få finere kropper, får jeg dårlig samvittighet og får lyst til å gjøre noe med meg selv. For å være helt ærlig som har droppet treningen i 1,5 måned.. Jeg har manglet motivasjon. Jeg gikk jo egentlig på spinning. Men frister ikke så veldig å dra der når det ikke er noen på din alder. Og når foreldrene til folk du har gått i klasse med, plutselig begynner å trene på samme time til deg, så går jeg rett og slett ikke. Jeg har prøvd å rettferdig gjøre det ved å gå hjem fra jobb hver dag. Men er bare et par km. 

 

Uansett, en dag så gikk jeg inn på http://iwantthisbody.tumblr.com/, etter at jeg så en blogger hadde fått masse motivasjon. Vel, jeg gikk inn på siden og fikk mest dårlig samvittighet. For fakta var at for et par måneder siden var jeg faktisk i ganske god form, men nå hadde alt bare skeiet ut. Så begynte jeg å tenke på at jeg faktisk hadde skikkelig lyst til å komme i ordentlig form! Jeg fikk skikkelig motivasjon!


Jeg synes jenter burde trene uansett og de har fin kropp eller ikke, det er bra for deg! Men så lenge du er fornøyd med deg selv, så er jo det det beste. Det verste jeg vet er når jenter sitter i sofaen og spise sjokolade og klager over kroppen sin! Så kom deg ut å gjør noe tenker jeg! Er slettes ikke mye bedre selv da. Det er så fint med jenter som har en stram, fin kropp, men fortsatt har former! Så nå framover skal jeg begynne å trene og tenke mer over hva jeg spiser. Har faktisk lyst til å se meg i speilet og være fornøyd over det jeg ser. Så gjør det ikke for andres skyld, men mer for min egen. Ønsk meg lykke til med det, haha! Men har faktisk aldri vært så motivert før! Men jeg er sånn som mister motivasjon etter en stund, fordi jeg ikke ser resultater med en gang, men det skal IKKE skje nå.  Begynte idag. Og fytti katta, så dårlig form er det lenge siden jeg har vært i. Vet ikke om det var fordi jeg lå og spøy i går.


9,2km er ikke såå dårlig da! Ble kjørt til Hestehaven, og løp 1 km før jeg skulle møte Linda.. Opp en bratt oppover bakke som ikke viste seg å være så smart. Var helt dø etterpå. Men så gikk/jogga vi lysløypa som er 3,6km. Så gikk vi til Vigeland. Også jogga/gikk jeg hjem. 

I morgen blir det styrke! Er så motivert, så er så gøy da. MÅ få bedre kondis ihvertfall.. Flere gang jeg trodde jeg skulle spy idag. lol. OGSÅ, til slutt.. Noen bilder til motivasjon!

reasonstobefit:
submitted by revelry-club
~ I love this reason so much. I remember when I first starting being healthier and getting fit I realized my body was pretty much just going to waste with all the horrible foods I ate. I treat it much, much better now.

infinitefitness:
fit-coco:
Trying this tomorrow!
Doing this now though I need to look up many of these terms lolol.

 

 

 

 

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)