Foto

..and you can tell everybody


you're the best I know-Hva synes dere om bildene?

snygga dej

Jeg vet jeg ikke egentlig fikk lov til å legge ut disse bildene av deg, men du er så nydelig! Misunneliig. Se så nydelig! 

Nå er jeg mest sannsynelig hos Rakel! Skal prøve å ta litt bilder. Imens, hva er deres planer idag?

midtskill?

Idag prøvde jeg meg på midtskill, eller den ble litt skjev, haha. Vet ikke helt hva jeg synes egentlig, føler at det kan bli litt kjedelig i lengden. Men hva synes dere? Anja tok noen bilder av meg ute idag. Ah, føler lyset ute med all den hvite snøen gjør at man ser absolutt hver eneste lille flekk i ansiktet og plutselig ser man noen syke skiller etter pudder/foundation som man ikke gjør i vanlig innelys. Plagsomt!-Hva synes dere? 

trist ute

Det er så trist og kjedelig vær ute. Hele helga har det vært sånn. Regn, snø og storm.. Gleder meg ikke til å gå til bussen i morgen med den blanke isen på veien. På den andre siden er det utrolig deilig å sitte inne i varmen med kaffekoppen, klementing og tanken på ribbe til middag!

-Hva slags vær er det hos dere idag? 

 

show me a real smile

Meg og Sarah var ute igår og tok bilder i 5 min, før det begynte å plaskregne. Fikk sadly ikke tatt noen bilder av oss sammen... Men kommer et innlegg om helga senere. Hihi. Nå må jeg øve videre på bilteorien, hater det. 

Jeg har egentlig begynt å mislike å smile med tennene, fordi den ene fortanna har blitt så sinnsykt skjev haha. Men smiler så unaturlig hvis ikke.

-Liker dere best å smile med tenner, eller ikke? 

 

høst, snart vinter
jag går i vinterskor på hösten

...alltid förberedd för storm.


söta bror

Image and video hosting by TinyPic

Var ute å tok noen bilder av Ole i går, hehe. Måtte tvinges litt da. Love you little man.

drip, drop, drip, drop

Hva synes dere?

in stavanger

Unnskyld for lite blogging! Har vært dårlig vær, lite motivasjon og ja, ble bare lei av bloggen. Tok flaut lite bilder i helga, men her er et par. Meg, benny og nadja var hos bentein i helga. Viii var på kvadrat, i Egersund og bare fartet og kjørte rundt, var en super koselig helg og kom hjem i går!


in the forrest

 

Follow on Bloglovin

resten av foto oppgaven

De siste bildene ble så altfor random til oppgaven min. Haha! Så vi får se hva det blir til. Dette er de første bildene vi leverer inn hvor vi får karakter, spennede! 

Akkurat nå har vi norsk, og jeg våkna opp 5 min etter jeg skulle gå til skolen idag. Så dere kan tenke dere jeg stressa! Glemte alt som heter mat og penger, heldigvis er Anina snill nok til å låne meg penger! 
Jeg er trøøøøtt. I går var det forresten 300 inne på bloggen min. Skjer nok bare once in a lifetime! Tusen takk :) 

Follow on Bloglovin

litt av foto oppgaven

Idag skal vi egentlig levere en foto-oppgave, men vi har spurt om lengre tid. Oppgaven er kurve, diagonal, linjer, valgfritt, bredde og lengde, lag, innramming osv... Synes det er litt stress, vanskelig å finne ting. Men her er noen av bildene jeg tenker å levere. 
take a look at this beautiful girl
Du er nydelig Anja!

Rakel Aimee

Noen bilder som jeg ikke har lagt ut fra da jeg tok bilder av Rakel. Hun er så vakker! Heldige hun :) Har ikke lagt ut disse enda, for visste ikke helt om jeg var fornøyd eller ikke, hehe. Meeen.. Nå skal jeg dusje, lage mat til i morgen og finne ut hva jeg skal ha på meg. Må alltid spare inn litt tid til neste dag!


fredag

Sånn går det når vi ikke har lærer i 2 timer.

poseposeposepose.

 

outfit - Anina

Tok meg friheten til å ta et par bilder av Anina idag. Jeg følte meg og så ikke særlig fresh ut idag, haha. Ah, lurer på hvor denne dagen har blitt av! Har ikke fått tid til å øve på prøven vi skal ha i morgen... BUSSØVING in my <3. Kanskje jeg skal ta bilder av forskjellige personer hver dag og legge ut outfittet dems? Liksom litt sånn personlig vri? Eller.. hahaha. Åh, jeg er trøtt. Bablebable.

Hva synes dere om det Anina hadde på? hahaha

nydeligsteshow him what he could have hadlove tree

we are never ever getting back together


brighter than the sun
prove them wrongthat kind


Tatt igår og redigert kjapt av meg. Haha, er ikke no pro i photoshop ihvertfall. Vi har ikke brukt programmet på skolen enda..

 

overredigering er jo så morsomt

Noen ganger når jeg redigerer bilder (les: de fleste ganger) drar jeg på masse effekter, lys og kontraster. Jeg synes det er så morsomt når bildene er så forskjellige og ikke kjedelige, vanlige bilder. Jeg er fullt klar over at når man skal bruke bildene til noen, er det jo ikke akkurat meningen man skal det. Less is more, right? Men her på bloggen er det jo jeg som bestemmer hvordan jeg vil fremstille bildene mine, takk og lov! Hehe! Forresten, i morgen får vi pc'er på skolen, og sooom jeg gleder meg til å lære photoshop og so on. Trives så godt på mk! Ihvertfall til nå. Kvinesdal er ikke så aller verst heller når man blir vant til det. I morgen skal jeg få tatt litt bilder på skolen. Tvinger Ellen og Anja til å pose litt for meg :)))
Hatt en fin dag på skole/jobb?

all those raindrops..Elsker når det akkurat har regnet ute, og det sitter igjen vanndråper rundt forbi ♥ Hva synes dere om bildene?

my muffins part two

<3

my muffins - potrettbilder

Her er noen bilder fra da vi var hos Sarah! Hehe, mange av bildene ble veldig faila, men var jo noen fine blant alle de vi tok, ihvertfall av ape og rebba. Hadde en litt dårlig fotodag for å si det sånn. Haha, blunka på 95% av bildene jeg var på. Men enjoy, kommer flere etterhvert! Har seriøst ikke noe annet å blogge om. Har ikke noe inspirasjon, people, give me some!!

PEACE. 

 

in the woods pt. 3

Ah, aner ikke hva jeg skal blogge om, eller har et innlegg på lur, men er heelt utmattet idag... Så her kommer resten av bildene fra da Kath, Rakel og meg var i skogen og tok bilder... Ok, var bare tre. Kanskje jeg må lage litt flere innlegg idag alikevel da. 
in the woods pt. 2

in the woods pt. 1


more will come. Love you girls!

-Hva synes dere om bildene?

started with a perfect kiss, then we could feel the poison set in

Æh, vet ikke hva jeg skal blogge om. 

if happy ever after did exist

  

Meg og Sarah hadde en veldig kald og vindig fotoshoot i skogen da jeg var hos henne. Var ikke så veldig velykket. Var freezing. Forresten, geneseren Sarah har på seg er min og ny, den er litt mer grønnere i virkeligheten og passer kjempe bra til oss med blondt hår, dødschill genser. Og den hvitstripete jeg har på er ny, du kan ikke se den så godt hvordan den egentlig er da. Er sånn tanktopp, perfekt til sommeren. 

 

-Hva synes du om bildene?

 

I see us on the beach down i Mexico
//Mandal. Tatt i farten.

 

-Hva synes dere om bildene?

you looking at me, but I'm looking through you
standard photoshoot med Silje i skogen...everybody's been abondoned, and left a little empty handedredigeringstips?

Prøvde http://pixlr.com/express/ istad! De har fått inn mange nye effekter og innstillinger nå. Love it! Dere burde prøve sida ut, er så enkelt og greit. Nå legges jo picnik ned, og det er det jeg normalt bruker. Men har gått mer over til picasa. Til neste år kommer jeg jo til å lære meg photoshop, wii! Men nå må jeg jo bruke andre midlertidige løsninger.
love tastes bitter when it's gone

Meg og AG var ute en tur i går og tok noen bilder.. "noen". Haha, men har brukt så utrolig lang tid på å redigere dem. 5 min på hvert bilde. Men her er del 1. Tror ikke jeg helt kan kalle meg for fotogoraf heeelt enda. lol.

He

-Hva synes dere?

book lovers never go to bed alone


Nikon D3100 35mm 1/60sek f/2.0 iso 200


Hva synes dere?

 

-Silje

only yesterday was the time of our lives
Fine Sarahgossi! Hun kaller alle for goss, så nå er det hennes tur! Tok disse bildene da jentene var hos meg for et par uker siden. FIN. Tror nok hun blir superhappy når hun ser disse bildene, mohaha.

 

-Hva synes dere om bildene?

 

-Silje

remember me, remember us and all we used to be

-Hva synes dere om bilde? 
 

-Silje

It's probably what's best for you

Forrige uke da jeg var hos Kath i Mandal, tok jeg noen bilder ute. Legger de ut, men deler de opp i flere innlegg, siden tok en del. Etterpå tar jeg turen til Sarah, blir deilig å komme seg litt ut og bort. Ha en fin kveld!

It's probably what's best for you.. I only want the best for you.. And if I'm not the best, then you're stuck..

 

-Silje

Let's go back to the start

Tok noen bilder av fine Kathinka når jeg var hos henne forrige uke. Er så glad jeg har en sånn venn som deg Kath, du stiller alltid opp! Er viktig å ta vare på vennene sine, og være der for dem når de har det vanskelig. Så tusen takk til alle dere søte mennesker som er der for meg :)

 

Oh, let's go back to the start... Nobody said it was easy...


-Hva synes dere om bildene?


-Silje