Hår/klær/sminke

make up inspiration

Har blitt hekta på å søke på make up på weheartit. Ah, blir så inspirert av å se på slike bilder. Får bare lyst å stå ekstra tidlig opp for å sminke meg litt ekstra.. Noe som aldri skjer. 

-Hva synes dere om bildene? Bruker dere lang tid på å sminke dere om morgenen? 

 

hvilken kjole?

Hei dere! Skal i bryllup til en venninne i Februar, og har sett litt på kjoler på Nelly. Har veldig lyst på en lang kjole, siden det tross alt er vinter ute da, og jeg synes det er så utrolig fint!
Disse er ikke særlig dyre heller, oh happy day :) Men, det finnes jo så mange forskjellige farger, men tror jeg vil velge en av disse. Men hvilken farge synes dere jeg burde velge, og hvilken hadde passet best til meg? 

-Hvilken kjole burde jeg velge?

 

outfit

Haha, oh yeaaah... this is never going to happen again. Neida! 

Så spennende!! Haha. Tegnet vekk øynene siden jeg så kineeser ut. haha. Øsj

justgirlythings

Ah, må innom denne sida hver dag. Kjenner meg igjen i så mye. Haha, ikke så rart da!

Gleder meg til helga forresten! Da skal jeg på årets jentefest hos Nadja, med de beste jentene! Kan ikke bli noe annet enn BRA.

 

 

boots

Idag lånte jeg mammas boots, siden jeg ikke har mine converse hjemme.. Haha, følte meg litt militær! Men digger sånne sko, har hatt lyst på slike lenge. De jeg lånte er egentlig altfor store, sånn 2 str, hehe.

Elsker den siste sangen på det nye albumet til Band of Horses!

abstinenser

Tror jeg begynner å få syke shopping abstinenser egentlig...Fra å være "rik" 17 åring til fattig student som har 2 kr på kortet suger. Ah, har lyst på noe nytt til klesskapet. Hjelper ihvertfall ikke å lese blogger og scrolle på tumblr, dukker opp masse fint hele tiden jo.

Tumblr_lmspufuljo1qfateqo1_500_largeTumblr_lulz5z7g6j1qdb9suo1_500_largeTumblr_lqu9omih7r1qim02bo1_500_largeTumblr_lml7gz8y4r1qdpsx9o1_500_large

Tumblr_lsq5g2ljad1qg2uuto1_500_largeTumblr_lgdu8mk2ru1qzw0h4o1_500_large

Tumblr_lna7reedsi1qdsqp6o1_500_largeTumblr_lp94fkbds41qbvf0io1_500_large6246460206_53a32771f7_z_largeTumblr_lw4b7thus11qz4d4bo1_500_largeTumblr_kzui3610hg1qb7kyso1_500_large

Tumblr_lx8v1q94mm1r3awyzo1_500_largeTumblr_m0ocu7xpga1qmqgfdo1_500_large

 

 

 

 

vil haaaa

Ok. Ikke bra, fant disse her og på Nelly. Synes det kan være så stilig! Hva synes dere?

 

Du kan bestille her og her!

 

Husk at du kan bestille på Nelly nå uten å betale på nett. Du kan rett og slett bare hente de på posten og betale da! I tillegg er det gratis frakt akkurat nå! 

kjolerkjolerkjoler

Var innom Nelly en tur.. Not a good idea. Sjekk alle kjolene jeg ble forelsket i! Haha, fattige meg kan bare glemme å klikke hjem noe på ihvertfall et år. Skulle egentlig legge til alle linkene til kjolene nedforbi, men lukket vinduene før jeg fikk kopiert adressen.. Så hvis dere vil se mer på dem , er det bare å klikke dere inn på nelly også videre på festkjoler. 

Like?

inspirasjon


Jeg vil ha sommer! 

krølla eller rett hår?

Dilemma. Hva er finest? Krøller eller rettet? Jeg klarer ikke å bestemme meg, synes begge tingene er fin på hver sin måte. Kommer litt an på sminke og klær liksom. 


Ehee... dårlige bilder jeg vet. Det ene er tatt i speilet og det andre er ute av fokus. menmen

 

-Hva synes dere er finest?