hverdag

besøk fra Haugesund

Hallo! Ja, det er jul og ja, jeg har ikke blogget. Ops! Kom akkurat hjem fra Stavanger igår og tok med meg skjønneste Maria i samme slengen. Hun skal være hos meg til lørdagen, kosemose. I morgen skal jeg ha kjøretime også kommer Rakel på torsdagen, og jentene kommer på fredagen. Ah, love juleferie. Så utrolig chille dager. Idag skal vi ha pinnekjøtt til middag, men meg og Maria tenker å bli mette på brownies før den tid. 
outfit 171212


Jakke/bikbok - bukse/veromoda - støvler/mammas - genser/husker ikke, haha. 
Haha, så ut som jeg hadde såå korte bein i lang jakke/genser og støvler! 

-Hva synes du?

date a girl who reads

"If you find a girl who reads, keep her close. When you find her up at 2 AM clutching a book to her chest and weeping, make her a cup of tea and hold her. You may lose her for a couple of hours but she will always come back to you. She'll talk as if the characters in the book are real, because for a while, they always are. Date a girl who reads because you deserve it. You deserve a girl who can give you the most colorful life imaginable. If you can only give her monotony, and stale hours and half-baked proposals, then you're better off alone. If you want the world and the worlds beyond it, date a girl who reads."

-Leser du bøker?

todayHihi. "Gamle" bilder! Skal ta med kameraet på skolen i morgen. Det snøøøør!! Har egentlig langdag idag, men skal snike meg hjem om en time. 
Når jeg kommer hjem skal jeg trene og spise, jeg er så sulten! Holder forresten på med et lite prosjekt for tiden, hihi. Men akkurat hva det er forteller jeg om jeg når "målet" med prosjektet.

-Hva slags planer har dere idag?  

vi får se

Hei alle sammen! Nå har jeg nettopp laget meg en fruktskål med kiwi, blåbær, eple og banan! Anbefales :) Så, nå sitter jeg her og blogger igjen! Skal ikke love noe, men vi får se hvordan det blir. Er mørkt når jeg drar på skolen, og mørkt når jeg kommer hjem. Så eventuelle bilder skal jeg ta på skolen. Drar til egypt om et par uker, skal ta litt bilder da! Synes alltid det første "hei-nå-blogger-jeg-visst-igjen!" innlegget er litt kleint, så bare avslutter det her. Bloggæææs.

tilbake?

Heihei! Har dere savnet meg? Jeg har ihvertfall savnet dere og bloggen! Er så utrolig deilig med en liten pause når man mangler motivasjon. Tror den har kommet tilbake nå. Tenker ihvertfall å begynne igjen. Problemet er at mens jeg har vært "borte" har jeg ikke tatt med meg/fram kameraet, så derfor har jeg egentlig ikke noe særlig å vise dere. Men skal prøve å ta med kameraet framover igjen! Blir jo til en vanesak tilslutt. 
Siden sist har jeg vært i Mandal, hatt besøk fra Trondheim, hatt "fest", mer besøk, vært i Kr.sand og vært i Stavanger igjen og hatt noen morsomme uker på skolen. Haha! Men nå må jeg neste jobbe, etterpå må jeg gjøre ferdig produktbeskrivelsen til PTF-prosjekt og litt slikt. Onsdager er alltid så travle. Eller vent, de fleste dagene er jo det. Her har dere noen bilder fra iphonen min daaa!
 Hehehe. Random! Håper du vil begynne å lese bloggen igjen :)loving him is red


Elsker den nye sangen til Taylor. Gleder meg til albumet kommer ut senere i Oktober.

en krøll her, en krøll der

Nå har jeg brukt evig tid på å krølle håret mitt, tar så ufattelig lang tid! Følte det var på tide med litt variasjon i hårhverdagen. Krøllene er veldig tydelige nå, så håper de demper seg litt gjennom natta. Som vanlig har jeg ikke fått gjort noe av det jeg skulle idag. Åhr, er alltid sånn! Jeg eier ikke struktur på ting jeg skal gjøre. Jaja, tar en tidlig kveld nå og leser litt engelsk på senga. Haha, når jeg ser gjennom bildene på bloggen, ser jeg at jeg egentlig ikke er særlig mye med på bildene, men er jo som regel meg som tar dem. Kaaanskje jeg får tatt noen i morgen? Får se an været.
Anja må ihvertfall ta noen bilder av meg til ptf prosjektet hennes og det kan jo være noen av de blir fine.


Natta alle sammen!

Forresten, hva synes dere om det nye designet mitt? Headeren er bare midlertidig til jeg får tid til å lage en ordentlig en!

 

iphone deksel 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lagde et bilde i photoshop istad, eller bilde er fra weheartit da, og vurderer å lage et iphonedeksel ut av bilde! Men føler jeg kommer til å bli veldig fort lei av det, og at det kanskje er litt for sommerslig nå på høsten/vinteren. Hva synes dere? 

Kom hjem for 45 minutter siden klissblaut og sliten. På kveldens plan står det øving til engelsk prøve, gjøre ferdig ptf prosjekt og jobbe! Slitsomt.. I morgen på skolen skal vi også jogge en plass for å grille, høres kjempe koselig ut sant? Vel, det hadde vært det hvis de ikke hadde meldt plaskevær.

Hva er deres planer for dagen?

last friday night del 4

Vet ikke om noen av disse er lagt ut to ganger. Men ENDELIG, dette var de siste bildene fra fredag. Bruker de som en unnskyldning til å ikke ta nye bilder til bloggen, hehe, neida.
Men ihvertfall, tok noen bilder på skolen istad som kommer på bloggen senere.  

 

Follow on Bloglovin

another pretty girl


Fine, fine Susanne. Les bloggen hennes her! 

Idag har vi langdag på skolen! Hater, hater.. Er ikke hjemme før i 18 tida. I tillegg er ikke Anina på skolen, noe som resulterer i at jeg blir loner på bussen.
Akkurat nå har vi MK, snart lunsj også PTF i 3 timer. Jeg bare MÅ bli ferdig med prosjektet idag. Æææh. Stress. 

Når man vil, men ikke kan

Hater når jeg skriver noe på mobilblogg også sletter alt seg!!
Unnskyld for dårlig blogging idag! Har ikke hatt tid, eller lyst. Har ikke åpnet pcen en gang, noe jeg absolutt burde ha gjort med tanke på prosjekter og prøver denne uka. Ops! Merker formen ikke er helt på topp, ikke skolemotivasjonen heller. Ser frem til helga hvor jeg skal til koseligeste byen i Norge og surfe, chille og være med gode venner! Gleder meg :) dere får noen mobilbilder, så skal jeg prøve å ta bilder på skolen i morgen. Åhoy, kjedelig innlegg

last friday night del 3

Dette er de nest siste bildene jeg skal legge ut fra fredagen.. Haha, maaange bilder ja! Men gøyyy. Har ikke så veldig mye annet å blogge om nå, bortsett fra at det er tirsdag og engelsk. Værste dagen i uka. Gleder meg til den er over. 

 

Follow on Bloglovin

last friday night del 2

Hihi. Har endel bilder fra denne kvelden ja! Last friday night, yeah we danced on tabletops.. Jentefester er så chill! Man kan bare slå seg løs uten å tenke på at det er gutter i nærheten man må vise sin beste side for. 


Som dere ser byttet vi veldig mye rundt på kjolene den kvelden!

Nå skal jeg være flink pike å øve til prøve (noe som vil si om 5 timer).
 

Follow on Bloglovin

how cute

Gleder meg til å dra hjem til lesker og prosjekter! Forresten, ser det ikke ut som læreren vår er awesome? 

 

Follow on Bloglovin

last friday night del 1

HVA SKJER? Tror jeg har blitt linket på en eller annen blogg, for plutselig har statistikken stupt oppover, bokstavelig! Tusen, tusen takk! Skal prøve å finne ut av dette. Og jeg som ikke har blogget hele helga.. Tok endel bilder på fredag, men de ble ikke de beste! Men var en uforglemmelig kveld!

EDIT: var visst Caroline Maria som hadde linket meg! Syyykeste.

 

Follow on Bloglovin

dagensÅÅ. Etter månedens morsomste øyeblikk hvor læreren ikke gjenkjente meg, så har jeg fått på meg litt sminke! Mest fordi jeg følte meg utrolig klein og litt sånn småstygg når hun ikke engang gjenkjente meg, men også fordi vi skal ta bilder til prosjektet vårt nå! Kommer sikkert noen på bloggen senere. Hihi. Vi har lang dag idag, så er hjemme rundt 18. Stress. Har vondt i hode idag.. Er lei av borringa i veggen.. 

på Paulsen 2

Litt flere bilder ifra helga.. Orker ikke redigere flere akkurat nuuu...Kommer kanskje flere bowling bilder etterhvert :)
anina har tatt


anina har tatt
 

på Paulsen 1


|

look so naked

Ok, her er et par dårlige bilder med selvutløser fra igår. Tror jeg skal gå å sminke meg nå :)
for en daaag

Idag i foto fikk vi forskjellige oppgaver vi skulle gjøre, og til en av de trengte meg, Anja, Andreas og Dan et heelt mørkt rom. Og i den anledninga fikk vi bruke fotostudioet som vi ikke har vært i enda! Selvfølgelig, meg og Anja måtte jo teste det ut, selv om det egentlig ikke var det vi skulle. Jeg fikk det virkelig ikke til med det lyset! Eller, det jeg slet mest med var fokuset! Pleier aldri å ha problem med det egentlig, men idag gikk det bare ikke! Men vi tok noen bilder alle sammen på selvutløser, så skal få Anja til å sende dem over når hun er på face!

I tillegg så løp vi 3000m i gymmen. Vi var totalt uforberedt! Altså, vi kunne velge mellom 60 og 3000, men jeg gruer meg alltid så utrolig, så ville bare bli ferdig med det! Det gikk fint, og er såå utrolig deilig å være ferdig med det!

Ikveld må jeg bare skrive det teite foredraget som jeg skal holde, jeg må, jeg må!! Men vil ikke.. Baaah.
Fine Anjaaa!


jeg kan virkelig ikke bake

Jeg er så flink! Utsatt foredragskrivinga og bakte mislykket cupcakes! Når jeg baker er det dømt til å ikke bli velykka. Jeg pleier alltid å følge bruksanvisningen, helt til jeg ser ett punkt hvor jeg tenker: "Hva er vitsen med det, kan jo bare gjøre det sånn her?" ogsåå blir alt helt feil. Synes det var veldig mye røre til de muffisene jeg bakte, og altfor liten plass på stekebrettet. Og i og med at jeg ikke gadd å steke 2 ganger, fylte jeg formene ganske mye opp. Det var ikke lurt! Ble kake istedenfor nesten, og velig mykt inne i muffinsene, selv om jeg bakte de 5 minutt lenger. Ahh... også tok jeg på glasuren når muffinsene var altfor varme. OPS. Åhr, jeg kan virkelig ikke mat! I tillegg så smakte de ikke godt fordi matoljen jeg brukte var det altfor sterk smak på! FLINK. 2 bortkasta timer! Skal ta de med på skolen i morgen da. GLED DERE...


 

slitenLang skole dag. Sliten. Vil sove. Eller være på Nickelback konsert ikveld. Skal lage cupcakes nå. Så skal jeg lage foredrag. Orker ikke. Savner degggg.

slender man

Meg og Anina fant 5 lapper idag på Slender Man! Satt og spilte i klasserommet mitt og freaka litt ut når lydene ble verre og verre... ÆÆÆÆ. Akkurat nå har vi PTF, og jeg skal egentlig jobbe med prosjektet selvom ikke Anja er her. Men ah, 0 motivasjon idag. 

vakre skapninger

LEVERPOSTEI unger!
3 minutts bilder

Idag da vi hadde foto, hadde meg, Kine, Andreas og Dan litt fritid mens de andre leverte oppgavene deres, så vi fikk hele 3 minutt til å gå å ta bilder til bloggen! 3 minutt! Yaay! Haha. Hadde egentlig tenkt å legge de ut på bloggen på skolen, bare for å komme med noe interessant. Men neida, har ikke hatt tid før nå! Så bedre sent enn aldri. Det kommer nok til å bli endel bilder fra skolen her. I morgen skal jeg prøve å få med meg Anina på litt bilder. Så daaa får dere kanskje sett mitt fjes og litt igjen :) Vet dere har savnet det!


så sulten...trenger mat

Vet det er stygt å legge ut bilde av maten sin, MEN JEG ER SÅ SULTEN!!! Tenker bare på matmatmat. OG gjett hva! Om 15 min kan jeg spise nista som jeg var så flink og laget i går. I tillegg har jeg fått bestilt tillatelse til å ta teoriprøven i bil, sendt melding til kjøreskolelærer om kjøretimer oooog så skal jeg kjøpe teoriboka etter skolen. Hadde egentlig ikke planer om å lese, og å heller ta tester på nett, men ombestemte meg. Men nå vil jeg spiseeeeee.
love me till I am me again

Haha, kjeder meg i photoshop fordi jeg ikke orker å jobbe! Men vet jo jeg må sååå... yay. Hva skal jeg blogge om? Dere er dårlige til tips ass.

sc-sch-scho-schoo-school


Daaaaan


Kine og Andreas


Susanne og Kine

Akkurat nå har vi foto, og har akkurat levert dagens øvelse. Bildene over har ingenting å gjøre med de altså. Men her har dere noen av de fine klassekameratene mine! Si hei :)

unseen moments

Hei! I helga har jeg vært hos bestemor og igår dro jeg til Rebba og overnattet der. På kvelden var vi samlet en liten godgjeng hos Samane, hvor vi spilte Alias og så film. Glemte kameraet i helga, ups. Meeeen, har noen bilder på lager fra forrige helg enda. Interessant! MEN, neste helg skal jeg ta masse bilder. Kvelden idag skal brukes til jobb og prosjekt som skal leveres ikveld. Skal prøve å få til litt blogging og. Det er deilig å komme hjem litt tidlig på søndager, så man kan lade opp til skoleuka. Fremover mot høstferien har vi ganske mye prøver og innleveringer. Vår klasse på media har faktisk endel lekser føler jeg. Ihvertfall i forhold til de andre... S.u.c.k.s. Spesielt når jeg ikke har studievaner etter ett år uten skole. Men vi BLOGGES


Forresten, spør igjen: er det noe du vil jeg skal blogge om? 


I'm alive, who guessed?

Yay. Kom meg på skolen idag. Var syk i går, og føler meg ikke så ufattelig mye bedre idag, men ikke bra med fravær! Vi har laaangdag idag, noe som vil si at jeg ikke er hjemme før 18 tiden. Not a happy daaay...

EDIT: strømmen forsvant jo på blogg.no, så derfor jeg ikke fikk blogga ferdig innlegget.

Åhr, sukk. Kom hjem for en time siden! Satt og vente på bussen til 18 idag i Lyndal, pga. den bussen jeg skulle ta 17, ikke kom. TYPISK. NOT MY DAY. Trynte over pulten i klasserommet og idag. Pluss at vi har innlevering på ett eller annet i media produksjon i morgen, og siden jeg var syk i går, har jeg litt og ta igjen. I tillegg skulle jeg vært på trening, og lest ferdig en bok og skrevet bokandmeldelse. Men nei. NÅ skal jeg faktisk jobbe i en time eller to. Blogges etter det!

Travel dag idag?

 

følg meg på bloglovin

so yolo

Jepp, meg og Rakel gjorde det. Så YOLO liksom. Haha. Det var så...befriende! Spesielt for de to båtene som stod foran og fiska litt utpå. 
Flere bilder kommer later! I morgen drar vi avsted til Eiken på ledigdistrikt. Blogges :* Gooood helg. Og husk YOLOOOO

onsdag er blitt en hate dag

Hei! Idag er det onsdag som er blitt min offisielt hatedag, nettopp fordi vi slutter en time senere. Noe som resulterer i at jeg ikke er hjemme før 18. I tillegg er det gym imorgen, even more hate. Akkurat nå holder meg å Anja på å lage prosjektbeskrivelse til et prosjekt vi skal ha nå i PTF. Yaaaah. Vi skal ha om hverandre, og meg og Anja skal fordype oss i foto. Vi har mange ideer og begge gleder seg til å begynne. Vet det er kjedelig å lese om hva jeg gjør på skolen. Men siden jeg bruker 10-12 timer av dagen min på dette, sååå er det det går i. Men vi blogges senere! Vi skal bli ferdig med produktbeskrivelsen vår nå.


Anja hadde sååå lyst å være med på bloggen nå. Men det er hun som er på bildene under. 


skole

Hei! Akkurat nå har vi MK, altså om kommunikasjon osv. Stakk bare innom for å poste et par bilder om dagen min til nå. Onsdager er lange.. og kjedelige.


featherHehehe. Føler meg ikke fin idag. Tror ikke det har noe med at jeg kom hjem klokka ett i natt og ikke fikk sove før 2. Jeg er sliten. Men har hatt en finfin helg. 
Litt kleine bilder. Men føler ikke for å ha ansiktet med på bloggen. Øredobbene er forresten fra Gina Tricot og kostet meg hele 10 kr. Piffer opp et kjedelig antrekk.
dagen idag har vært... lang og kjedelig. Og i morgen er det tirsdag, even worse!! Har dere gjort noe interessant idag?  

Stavanger is tha city

Akkurat nå befinner jeg meg i Stavanger. Nærmere bestemt Storhaug. Meg, Rakel og Jonas er hjemme mens Celine, Kristian og Bentein er ute å handler middag. Vi har vært i byen idag og. Var så mye fint!!! Men kjøpte ingenting bortsett fra et par øredobber til 10 kr. Når folkene kommer hjem skal vi lage fløtegratinerte poteter og biff tror jeg, nam! Halv 10 skal vi på kino og se kon tiki. Åååh, jeg er så trøttttt. Ble sent i går! Var gøy da, Hehehe. Oppsummeringsinnlegg ja. Såå vi snakkes! Kos dere idag :) hva skal dere forresten?

life sometimes

Ahh, denne uka har jo flydd forbi! I morgen er det allerede fredag og jeg skal til Stavanger, yay. Hm, fikk akkurat vite noe som ødela dagen litt. I klassen så er det mange fine jenter og gutter (haha). Men jeg har blitt mest kjent med to jenter fra Tonstad som heter Ellen og Anja. Vi tre er egentlig de som har hengt sammen osv. siden skolestart. De andre jentene i klassen kjenner hverandre fra før liksom. Og nåå har Ellen bestemt seg for å bytte til studiespesialisering i Egersund. That sucks!! Meg og Anja skal nok klare oss, men er synd for det om. Kommer til å bli loners nå, neida, joda. Uansett, Ellen, hvis du leser dette ønsker jeg deg bare lykke til! Var super koselig å bli kjent med deg. Søta! Håper du kommer til trives, men lengter litt tilbake til mk-klassen vår. 
soo freaking interesting

Ups. Glemte å ta bilder på skolen idag. Eller var ikke akkurat humør eller vær for det.. Tomorrow maybe? Ah, onsdager er lange! Er ikke hjemme før nærmere 18 idag. I de siste timene skulle vi få pc, sant. Og da jeg skulle få sekken med mitt navn med godbiten oppi, var pcen forsvunnet. IKT fyren ba meg sette meg ned i hans stol mens han skulle finne pcen min. Meen neida. Den var blitt stjelt selvfølgelig. Fikk beskjed om at jeg mest sannsynelig IKKE ville få pc idag. Såå jeg gikk opp til klassen igjen satt der med 15 glade elever som akkurat hadde fått splitter nye maskiner med masse digge programmer på. Heldigviiis, 10 min før vi skulle gå fikk jeg og min.. Yay. I tillegg var det pannekaker til middag, noe vi kanskje har en gang i året, dobbeeelt yay. Ok, interessant innlegg. I know. Vet bare ikke helt hva jeg skal blogge om når jeg ikke har bilder eller noen ting? Og dere er dårlige til å kommentere. Help please. 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-Hva vil dere lese om på bloggen?

 

 

 

 

 

hej, där var jag igjen
Et kleint bilde må til


To måneder! To måneder uten blogg føles rart.. Men åå, som jeg har savnet det! Har hatt så lyst til å begynne å blogge de siste ukene, men har utsatt det til skolen har begynt. Er jo litt som en ny start på en måte, har dessuten ikke giddet å dratt med meg kameraet mitt rundt i sommer, dessverre. Har hatt et utrolig bra halvår! Opplevd så mye, blitt kjent med mange nye, jobbet masse og reist mye. Men NÅ er det slutt på det. Skolen har begynt og jeg tjener nok ikke fullt så mye penger som før, hehe. Derfor har jeg bar utnytta situasjonen min ifjor og gjort så mye som mulig. Savner det allerede! Men anyways. Nå har jeg begynt på medier og kommunikasjon i KVINESDAL. Ikke akkurat plassen jeg har hatt lyst å begynne, men trives allerede etter 3 dager på skolen. Liker klassen og lærerne! Det jeg ikke liker er den nedslitte, stygge skolen med 200 elever og de 4 timer jeg bruker fram og tilbake til skolen. Er mye venting pga. bytting av busser. Men jeg overlever for øyeblikket! Gruer meg bare til det blir dårligere vær og mørkere dager. Meeen, dette skal ikke bli sånn utrolig langt innlegg om hva jeg har gjort i det siste, for jeg regner med at de fleste som kommer til å lese bloggen vet det. Ellers, skal jeg prøve å ta med kameraet litt mer rundt. Skal til Stavanger til helga, tar med det der! Også blir det jo sikkert litt bilder på skolen osv, gleder meg! Så håper dere vil begynne å lese bloggen min igjen, og kommentere! Alltid koselig!

behagelig

Her tilbrakte jeg lunchen min sovende

That's right, oppå den. Jeg er rævtrøtt. Skal hjem og sove. Vi blogger ikveld, I promise. I got pictures!

lite søvn og instagram

Hei gjesp, idag gjesp er jeg gjesp trøtt... Sovna ikke før langt på natt, og våkna automatisk kl. 9, selv om jeg har fri! Don't know what's wrong with me? Uansett. Har akkurat vasket badet ferdig, og nå står rommet for tur. Love cleaning <3 Shit..Nå er det 29. mai, det betyr at det snart er JUNI?!?! Liker ikke at tiden går så fort. Før du vet det er sommermåndene over, og jeg skal begynne på skolen igjen. Må. Prøve. Å. Ikke. Tenke. På. Det. Liksom. Enten begynner jeg i Kvinesdal eller Kristiansand, og jeg vil ingen av delene. Men kan ikke jobbe på et snekkerverksted resten av livet mitt heller, if you know what I mean. 
Meen det er en positiv ting med at det snart er juni, LØNNING. Lønning=SHOPPING. Ah, de har sick mye fint i butikkene for tiden, og da suger det å ikke ha penger. Men hey, skal ikke klage. I løpet av denne måneden har jeg faktisk vært i Danmark, Moss, Lillesand, Ski, Oslo, Sarpsborg, Sverige, Lyngdal og Kristiansand. Kanskje jeg skal lage et oppsummeringsinnlegg for Mai? Hva sier dere til det? Men nåå må jeg rydde. Kanskje jeg får lyst til å ta fram kameraet imorgen og knipse litt bilder? Who knows?

Forresten, jeg er helt hekta på instagram i disse dager. Så følg meg, @siljemariekjeks, jeg oppdaterer ofte, og legg igjen din instagram i kommentarfeltet!


the last days

Noen iPhonebilder fra de siste dagene!

serrserrsånnserriøst

Heeelp?!?! Jeg trenger bloggtips! Har blogglyst, men ingenting å blogge om! Har ikke tatt fram kameraet de siste dagene, fordi jeg ikke vet hva jeg skal blogge om! Need help, ASAP!!

long time no see

Hej alla i hopa! 

Idag er det mandag..Blåmandag...Kjedelig mandag.. MEN det er dødsdigg vær ute! Håper det holder seg sånn til i morgen, så jeg kan bruke dagen på å sole meg. 
I går kom jeg hjem fra noen av de kuleste dagene på lenge! Okei, tenkte jeg kunne ramse litt opp hva jeg har gjort de siste dagene hvis noen skulle lure..
 

Onsdag
Tok bussen med Sarah og Rebba til Tønsberg(eller noe), og ble hentet av en goood kompis av sarah der. Så tok vi ferja fra Horten til Moss og chilla litt hjemme hos han. Plutselig stod det 8 gutter på døra(eller de kom litt etter litt), og var klare for fest! Haha. 3 jenter og 9 gutter lover ikke bra, neida. Men var faktisk sinnsykt kos. Ble kjent med mange nye gutter, alltid greit det. Hehehehe. De gikk i 2 tida, og jeg sov ganske dårlig den natta.
 

Torsdag
Stod opp halv 8 for å dra til LISEBERG!!! Litt over 3 timer å kjøre fra Moss, men var så gøy! Ble kjent med enda mere folk, og meg og Rebba gikk med mossegutta. Rare folk. Hehe, neida. Det regnte endel av dagen og da vi dro kl. 19, så vi ganske fæle ut, haha. Meg og Rebba satt på med en fra Sarpsborg, pga. at Sarah, Benjamin og Stian skulle til noen folk vi ikke kjente. Så vi dro til han ene fyren i Moss. Ble en tidlig kveld siden alle var stuptrøtte. Fyren fra Sarpsborg kjørte oss hjem til Benjamin, for så å kjøre oss til Sarpsborg igjen til de andre, siden vi ikke kom oss inn i huset. Der sovna vi i sofaen...haha, snakk om å være slitne.

Fredag
Meg, Rebba og Stian dro fra Benjamin for å dra til Oliver og Daniel i Ski. Der gikk vi på kino og så the dictator, også chilla vi med buss og gode venner resten av kvelden.

Lørdag
Shopping, gåing, chilling, spising, fotballkamp og film med "skiguttene".  
 

Søndag
Buss hjem.
 

Haha, skjedde MYE mer, men dette var kort fortalt. Ikke alt man kan skrive på bloggen vet du ;) haha, neida. Det var det siste oppramsnings innlegget på lang tid. Jeg, personlig hater å lese sånne innlegg. Men følte det var på sin plass. Er jo en hverdagsblogg...  

misbruker

chill fredag!

Er hjemme alene med Kath. Danser rundt i stua mens vi lager pizza. Kooos! God fredag alle sammen!

unnskyld 1000 ganger

...for dårlig blogging! Har bare ikke orket å finne kamera, sminke meg eller gå ut for å ta bilder. Dagen idag har mest gått til rydding, ole som ble påkjørt, trening og fotballkamp. That's right, sitter å ser finalen i UEFA europe finalen, atletico madrid mot athletic bilbao! Heier på ATL som leder med 2 mål! Falcao! <3 I helga får jeg besøk av fine jenter, og daa blir det bilder til dere, ENDELIG. Så til jeg gidder å finne fram kameraet for dere nøye dere med fantastiske iphonebilder, haha.

today

Ryddings. Smoothie. New bikini top. Støvtørking.
Blogget fra iPhone.

overlykkelig!

Nesten. Jeg har fått en splitter ny iPhone tilbake!!!!! Og en regning på 2500.. Men uansett, hadde ikke klart meg mye lenger uten telefon gitt. Lovelovelove. Nå kan livet fortsette :) haha
Random gammelt bilde.

how we love mondays

Våknet opp med hodepine idag, som har vart all day long. Slitsomt! Men en opptur idag var at jeg jobba med noe som faktisk er ganske greit, siden jeg var vikar for en som er syk. Er tilgang til PC, og da går minuttene litt fortere hvis man ikke har noe å gjøre. Anyways. Må kanskje jobbe i morgen, og det liker jeg ikke! Krysser fingerene for at jeg ikke trenger det. Har liksom litt planer da, bla. å forhåndskrive noen innlegg. Også har jeg bittelitt lyst å dra ned til byen for å shoppe, men med tanke på at jeg skal til Moss/Svergie/Ski neste uke fra onsdag-søndag og Kongsberg helga etter, blir det kanskje litt dumt. Hehe. Men sånn seriøst, jeg vet ikke hva jeg skal blogge om? Any ideas? I'm grateful for all help.

Hosthost, I'm sick.
Blogideas anyone??

klein søndag

Dette har vært en rar søndag. Føler det har noe som ikke har stemt helt. Hm, vet ikke helt hva. Men alt har bare vært stygt og kleint og teit. Samtidig som det har vært koselig. Kanskje fordi kvelden i går bare var...uvirkelig rar. Du vet når du hele tiden går rundt og tenker på noe som du skulle ønske skjedd, også skjer det? En samtale som du tror aldri kommer til å finne sted, finner sted. Du blir på en måte glad samtidig som trist. For samtidig som du vil høre det, blir du deppa av at du skulle ønske ting var anderledes? Ok, jeg snakker kanskje i gåter nå. Hehe. Men unnskyld for dårlig blogging, blogg.no har vært helt på jordet, og jeg har ikke hatt så ufattelig med blogglyst. På tide å skjerpe seg nå. Vurderer å bytte bloggplattform. Hm, jaja. Her er et par bilder fra dagen. Stod opp, gadd ikke dusje(styggdag), gikk ned for å ta sol med Hege noe som ikke ble noe av, satt bare å pratet, så møtet, såå besøk av Andersenfamily til nå. Kommer kanskje litt flere bilder en annen dag. Smask. Goodnight people. (Forvirrende innlegg).


something reminds you, you wished you had stayed

Har nesten ikke vært hjemme siden fredag. Er hos Nadja nå, skal til Danmark i morgen. Så tar en enda lengre pause til torsdag. Vi blogges pusar :*

deilig!

helgen i iphonebilder

Eheee. Litt mye bilder med mat i munnen. Tro meg, dette er laangt fra alle. Men tror jeg sparer dere for resten :) Tror jeg har spist for 5 personer denne helga her, haha.

 

 

the scars of your love left me breathless

 

Nå har jeg forhåndsskrevet 7 innlegg til dere, til når jeg ikke har tid til å blogge. Jeg er jo hjemme idag, noe som faktisk er ganske deilig, MEN veldig kjedelig. Blir bare til at jeg sitter på tumblr, facebook og blogg. Skjer liksom ikke noe. Er så dødt. Ikke vant til å sitte inne på en fredag vet du. I morgen tar jeg en liten tur til lyngdal for å ta en shoppingrunde med Rakel. Hm, jeg har veldig lyst til å ta en joggetur i morgen tidlig. Men skal dra hjemmefra kl. 10, også skal jeg dusje osv, så spørs om jeg orker. Men jeg viiil. Må jo bruke motivasjonen mens man har den. 

 

-Hva skjer ikveld? half baked

ENDELIG er det helg! Og jeg kan leve usunt i et par dager! Denne uka har vært hard med trening. Jogging og 30 days shred har stått på planen. Jeg er så lemster at det gjør vondt å gå ned trappa. Og jeg har bare gjort 2 av 30 dager på treningsvideoen, og skal gjøre en til etterpå. Håper jeg klarer å fullføre. Over til det usunne. Ah, se hva jeg koser meg med atm:

 

Maroon 5 sin nye sang :) morsoom.

 

-Er dere glad i Ben and Jerry's?
-Hva synes dere om payphone? Yay og ney? 

so what we get drunk...with eddik?

Hei gosser! Gossespråket har smittet over på meg. Bad Sarah! Skal bare stikke innom å si at jeg er hos tante nå, og akkurat kommet fra Sarah så og si. Var kjempe koselig! Blogger mer om det senere. Gidder egentlig ikke å blogge nå liksom. Hehe.


Fine Sarahsøti!

 

Blogges later!

 

Adios

adiooos!

Da må jeg snart komme meg til bussholdeplassen. Håper det blir noen nye innkjøp idag! Vet ikke om vi blogges senere, såå, ha en fin dag! 

Det er jo max kult å ta fjortisbilde i speilet med peacetegn, sant? <33333333

breakfast 

-Ble dere sultne nå?

17.04.12

Hola folkens! Unnskyld for dårlig blogging de siste dagene, men er sliten. Har hatt fri fra i går, og har fri til og med torsdag. Merker det er litt deilig å stoppe opp litt og ta en pust i bakken. Hadde en helt fantastisk helg i Ski, var så ufattelig koselig. Har blitt kjent med mange fine folk. Egentlig så har jeg det ganske fint for tiden, og det kan jeg takke alle mine gode venner for. Har fått så god kontakt med mange i det siste. Idag så har humøret vært så som så. Fikk en liten nedtur følelse i går, men håper at humøret snart er ok igjen. I morgen skal jeg til Sarahsøti og overnatte der til torsdag. Blir nok like koselig som alltid! Skal starte dagen med en joggetur, det MÅ jeg. Hvis ikke skylder jeg Anina og Rakel 10 kr. Vi har startet en plan skjønner dere. Forteller mer om den senere. Okei, liker ikke sånne oppsummeringsinnlegg...Skriker BORING. Så hejdå.


Aner ikke hvorfor tennene mine ser så sinnsykt knallhvite ut her.. Har ikke redigert/bleket dem. Men ja, er jo fint det? haha

 

-Har dere det fint om dagen da?

Gira på en ny dag!

iPhone innlegg er bare alltid såå bra.
Ihvertfall, har sykt mye energi, er så stoka på en ny dag! Hat et bra innlegg til dere i morgen. Men en ting, dere suger til å kommentere!! Nothing is going to bring me down now :)

H O L A!!

Nå er jeg hos Nadja, og skal bli her til i morgen, kom i natt. Ah, for en sprø helg! Hahaha. Noen folk er dumme. Noen er søte. Noen er morsomme. Noen er gale. Noen er frekke. Noen er normale. Noen er barnslige. Vi vet alle hva som har skylda på en lørdagskveld med masse folk. Fytti, lei av drama. Say no more ;)
Vi blogges i morgen kveld!

the last days

HOLA! Haha, har gått rundt og sagt det i flere dager istedenfor "Hei!", er så morsomt. Men ja. Hva har skjedd de siste dagene? På onsdag fikk jeg besøk av verdens beste venner. Var liksom alle de beste samlet, var såå kos! Hadde egentlig grua meg litt pga. forskjellige ting. Men neida, ingenting å grue seg over. Ah, jeg overanalyserer ting litt for mye. Etter folk gikk i ett tida, sov alle jentene over bortsett fra Anina. KOS. Prata masse og bitch snakka om gutter. Fikk vite masse morsomt. Ler av hvor dum det går an å bli. I går chilla vi bare og jentene dro hjem, bortsett fra AG. Også idag chiller vi og bare, haha. I morgen skal vi til Kristiansand da. Kos! Oi, for et rotete ramse innlegg. Tror jeg avslutter her. Forresten, føler meg gladere enn jeg har vært på mange uker! Håper det varer :) Jeg har virkelig verdens beste venner!

 

 

she may love you good, but I can love you better

 

Heisann sveisan! Titter bare innom for å si at jeg lever, men at det blir minimalt med blogging denne påska. Skjer så mye. AG er på besøk, jeg jobber og i morgen kommer det endel folk mer. Gleder meg til ferie nå! Vi blogges snart!

 

-Silje

Kake

God lørdaaaaag!!!
Akkurat nå ser vi på Coldplay konsert, aah, chill.

resten av ditt liv


Jag hoppas du,
Aldrig någonsin igen kan komma ihåg en pin-kod, asså aldrig, även när du får en ny.
Och må din klocka alltid gå tjugo minuter för sakta så att du alltid kommer för sent
Och må köttätande myror äta upp dina ögonlock så att du alltid är trött
Och även när du är pigg så ser du väldigt väldigt väldigt trött ut..
Och må dina hårddiskar för evigt alltid krascha


Sykt lætis sang, haha! Ha en fin fredaaag! Kanskje snakkes vi senere, skal til hun Rakel idag. Wii

 

-Silje

Mandag - dagen vi alle elsker så høyt

Hei! Da er mandagen nesten over, endelig. Føler denne dagen har vart i evigheter.. På jobb idag gikk jeg hele tiden å tenkte: Hva om? Tenk hvis.. osv. Men etter hvert fant jeg ut av at jeg gjør bare meg selv tristere av å tenke på det, så jeg tvang meg til å heller planlegge "1 års bryllupsdag" til meg og Jessica(Rakel). Litt mer positiv tenking på hva jeg kan gjøre for min fantastiske bestevenn/"kone", som viser at jeg setter pris på henne. Kom faktisk på litt flere idèer til hva jeg kan gjøre. Hoho, gled deg Rakel! Holder faktisk på med noe akkurat nå, og det tar tid ass! Blir en helg du sent kommer til å glemme.
 

Ellers så er formen helt grei. Har innsett at dette er noe jeg kommer til å klare! Jeg må bare være sterk og tenke at jeg fortjener å bli behandlet bedre. Selv om jeg fortsatt har vondt, må det jo ta slutt en gang! Hva er det de sier? Jo, time heal all wounds. Og det er akkurat det jeg trenger, tid. Det er flere fisker i havet, og en må jo vise seg å være rett en gang, right? Imens prøver jeg å glemme, til og med de fine stundene. Når jeg er over han, da kan jeg ta minnene fram igjen og smile for at han faktisk gjorde meg lykkelig så lenge! ♥ Håper jo selvfølgelig fortsatt at en dag blir det oss igjen. Men vet at jeg må slå meg selv ifra tanken... 
 

Jaja, ha en fin mandags kveld da!


Pene venner jeg har!
 

-Silje

Oh man, tumblr er ikke bra for meg

Gikk akkurat inn på tumblr. Skulle ikke gjort det i den situasjonen jeg er i nå, ops. Plutselig føler man alt er skrevet til deg, og så sitter du bare der med et ansiktsuttrykk som "daaamn, do I they talk about me or?"

Love sucks

Poppis

Endelig fredag! Har besøk av noen søte piker. Har akkurat vært i Kristiansand med en del folk, shopping og mat på amigos! Har kjøpt converse, uheldigvis var se utsolgt for hvite helt til juni... Bæsj. Så ble grå, dere for nok bilder i morgen.

I morgen blir det feltet og kosekos jentekveld. See yaaa! Party hard ;)

It's all about the.. YES


And then I'm like, YES! It's all about the yes! The party's rocking, yes! And there ain't no stopping... every day I see my dream.. 

 

Randomme bilder fra forrige helg. Vakre! 

 

Natta! I morgen blir det nye eventyr med Sarah, Kathinka, Nadja og Anina + guttene og co. Kos! 

 

-Silje


oh, your so naiveTatt av Kath. Kineser øyner. 
 

Hey gurls. I'm back.. på ny blogg. Hva mer er det å si? Tror kanskje dette blir en litt mer fotoblogg, siden jeg har fått nytt objektiv. Vi får se. Haha, interessant innlegg. 

 

-Silje