mai 2012

in the woods pt. 3

Ah, aner ikke hva jeg skal blogge om, eller har et innlegg på lur, men er heelt utmattet idag... Så her kommer resten av bildene fra da Kath, Rakel og meg var i skogen og tok bilder... Ok, var bare tre. Kanskje jeg må lage litt flere innlegg idag alikevel da. 
lite søvn og instagram

Hei gjesp, idag gjesp er jeg gjesp trøtt... Sovna ikke før langt på natt, og våkna automatisk kl. 9, selv om jeg har fri! Don't know what's wrong with me? Uansett. Har akkurat vasket badet ferdig, og nå står rommet for tur. Love cleaning <3 Shit..Nå er det 29. mai, det betyr at det snart er JUNI?!?! Liker ikke at tiden går så fort. Før du vet det er sommermåndene over, og jeg skal begynne på skolen igjen. Må. Prøve. Å. Ikke. Tenke. På. Det. Liksom. Enten begynner jeg i Kvinesdal eller Kristiansand, og jeg vil ingen av delene. Men kan ikke jobbe på et snekkerverksted resten av livet mitt heller, if you know what I mean. 
Meen det er en positiv ting med at det snart er juni, LØNNING. Lønning=SHOPPING. Ah, de har sick mye fint i butikkene for tiden, og da suger det å ikke ha penger. Men hey, skal ikke klage. I løpet av denne måneden har jeg faktisk vært i Danmark, Moss, Lillesand, Ski, Oslo, Sarpsborg, Sverige, Lyngdal og Kristiansand. Kanskje jeg skal lage et oppsummeringsinnlegg for Mai? Hva sier dere til det? Men nåå må jeg rydde. Kanskje jeg får lyst til å ta fram kameraet imorgen og knipse litt bilder? Who knows?

Forresten, jeg er helt hekta på instagram i disse dager. Så følg meg, @siljemariekjeks, jeg oppdaterer ofte, og legg igjen din instagram i kommentarfeltet!


the last days

Noen iPhonebilder fra de siste dagene!

serrserrsånnserriøst

Heeelp?!?! Jeg trenger bloggtips! Har blogglyst, men ingenting å blogge om! Har ikke tatt fram kameraet de siste dagene, fordi jeg ikke vet hva jeg skal blogge om! Need help, ASAP!!

we're building it up, to burn it down


lovelovelove

tumblr shit 1

he will do one of two things

 

..He will admit to everything...or he'll say he's just not the same...And you'll begin to wonder why you came... 

in the woods pt. 2

long time no see

Hej alla i hopa! 

Idag er det mandag..Blåmandag...Kjedelig mandag.. MEN det er dødsdigg vær ute! Håper det holder seg sånn til i morgen, så jeg kan bruke dagen på å sole meg. 
I går kom jeg hjem fra noen av de kuleste dagene på lenge! Okei, tenkte jeg kunne ramse litt opp hva jeg har gjort de siste dagene hvis noen skulle lure..
 

Onsdag
Tok bussen med Sarah og Rebba til Tønsberg(eller noe), og ble hentet av en goood kompis av sarah der. Så tok vi ferja fra Horten til Moss og chilla litt hjemme hos han. Plutselig stod det 8 gutter på døra(eller de kom litt etter litt), og var klare for fest! Haha. 3 jenter og 9 gutter lover ikke bra, neida. Men var faktisk sinnsykt kos. Ble kjent med mange nye gutter, alltid greit det. Hehehehe. De gikk i 2 tida, og jeg sov ganske dårlig den natta.
 

Torsdag
Stod opp halv 8 for å dra til LISEBERG!!! Litt over 3 timer å kjøre fra Moss, men var så gøy! Ble kjent med enda mere folk, og meg og Rebba gikk med mossegutta. Rare folk. Hehe, neida. Det regnte endel av dagen og da vi dro kl. 19, så vi ganske fæle ut, haha. Meg og Rebba satt på med en fra Sarpsborg, pga. at Sarah, Benjamin og Stian skulle til noen folk vi ikke kjente. Så vi dro til han ene fyren i Moss. Ble en tidlig kveld siden alle var stuptrøtte. Fyren fra Sarpsborg kjørte oss hjem til Benjamin, for så å kjøre oss til Sarpsborg igjen til de andre, siden vi ikke kom oss inn i huset. Der sovna vi i sofaen...haha, snakk om å være slitne.

Fredag
Meg, Rebba og Stian dro fra Benjamin for å dra til Oliver og Daniel i Ski. Der gikk vi på kino og så the dictator, også chilla vi med buss og gode venner resten av kvelden.

Lørdag
Shopping, gåing, chilling, spising, fotballkamp og film med "skiguttene".  
 

Søndag
Buss hjem.
 

Haha, skjedde MYE mer, men dette var kort fortalt. Ikke alt man kan skrive på bloggen vet du ;) haha, neida. Det var det siste oppramsnings innlegget på lang tid. Jeg, personlig hater å lese sånne innlegg. Men følte det var på sin plass. Er jo en hverdagsblogg...  

misbruker

in the woods pt. 1


more will come. Love you girls!

-Hva synes dere om bildene?

chill fredag!

Er hjemme alene med Kath. Danser rundt i stua mens vi lager pizza. Kooos! God fredag alle sammen!

inspirasjon


Jeg vil ha sommer! 

på hjernen//Noen sanger jeg har på hjernen for tiden. Anything you like?//

 

 

 

 

 

 

 

 

unnskyld 1000 ganger

...for dårlig blogging! Har bare ikke orket å finne kamera, sminke meg eller gå ut for å ta bilder. Dagen idag har mest gått til rydding, ole som ble påkjørt, trening og fotballkamp. That's right, sitter å ser finalen i UEFA europe finalen, atletico madrid mot athletic bilbao! Heier på ATL som leder med 2 mål! Falcao! <3 I helga får jeg besøk av fine jenter, og daa blir det bilder til dere, ENDELIG. Så til jeg gidder å finne fram kameraet for dere nøye dere med fantastiske iphonebilder, haha.

today

Ryddings. Smoothie. New bikini top. Støvtørking.
Blogget fra iPhone.

looking at all or nothing

Hei! Har fri idag, siden jeg måtte jobbe i går. Så nå holder jeg på å rydde og slike kjedelige ting. Hehe. Men etterpå skal jeg prøve å få skrevet noen innlegg. Sneeeiks. Kjedelig blogging til 1000. 

 

overlykkelig!

Nesten. Jeg har fått en splitter ny iPhone tilbake!!!!! Og en regning på 2500.. Men uansett, hadde ikke klart meg mye lenger uten telefon gitt. Lovelovelove. Nå kan livet fortsette :) haha
Random gammelt bilde.

before I die part 2

smooth to the iehow we love mondays

Våknet opp med hodepine idag, som har vart all day long. Slitsomt! Men en opptur idag var at jeg jobba med noe som faktisk er ganske greit, siden jeg var vikar for en som er syk. Er tilgang til PC, og da går minuttene litt fortere hvis man ikke har noe å gjøre. Anyways. Må kanskje jobbe i morgen, og det liker jeg ikke! Krysser fingerene for at jeg ikke trenger det. Har liksom litt planer da, bla. å forhåndskrive noen innlegg. Også har jeg bittelitt lyst å dra ned til byen for å shoppe, men med tanke på at jeg skal til Moss/Svergie/Ski neste uke fra onsdag-søndag og Kongsberg helga etter, blir det kanskje litt dumt. Hehe. Men sånn seriøst, jeg vet ikke hva jeg skal blogge om? Any ideas? I'm grateful for all help.

Hosthost, I'm sick.
Blogideas anyone??

everybody talks

klein søndag

Dette har vært en rar søndag. Føler det har noe som ikke har stemt helt. Hm, vet ikke helt hva. Men alt har bare vært stygt og kleint og teit. Samtidig som det har vært koselig. Kanskje fordi kvelden i går bare var...uvirkelig rar. Du vet når du hele tiden går rundt og tenker på noe som du skulle ønske skjedd, også skjer det? En samtale som du tror aldri kommer til å finne sted, finner sted. Du blir på en måte glad samtidig som trist. For samtidig som du vil høre det, blir du deppa av at du skulle ønske ting var anderledes? Ok, jeg snakker kanskje i gåter nå. Hehe. Men unnskyld for dårlig blogging, blogg.no har vært helt på jordet, og jeg har ikke hatt så ufattelig med blogglyst. På tide å skjerpe seg nå. Vurderer å bytte bloggplattform. Hm, jaja. Her er et par bilder fra dagen. Stod opp, gadd ikke dusje(styggdag), gikk ned for å ta sol med Hege noe som ikke ble noe av, satt bare å pratet, så møtet, såå besøk av Andersenfamily til nå. Kommer kanskje litt flere bilder en annen dag. Smask. Goodnight people. (Forvirrende innlegg).