august 2012

brighter than the sun
so yolo

Jepp, meg og Rakel gjorde det. Så YOLO liksom. Haha. Det var så...befriende! Spesielt for de to båtene som stod foran og fiska litt utpå. 
Flere bilder kommer later! I morgen drar vi avsted til Eiken på ledigdistrikt. Blogges :* Gooood helg. Og husk YOLOOOO

prove them wrongone day baby we'll be old

 
Har så dilla på denne sangen om dagen. Den er så rar, elsker den! Bilde er redigert av meg.

Forresten, nytt design! Header kommer snaaart, en bedre en. Den jeg har passer ikke inn på bloggen i det hele tatt! Haha, er så dårlig i photoshop enda.
Men ihvertfall, det var de eneste bildene jeg egentlig har fra nyere tid på denne pc'en. Kanskje jeg får tatt noen i helga?

onsdag er blitt en hate dag

Hei! Idag er det onsdag som er blitt min offisielt hatedag, nettopp fordi vi slutter en time senere. Noe som resulterer i at jeg ikke er hjemme før 18. I tillegg er det gym imorgen, even more hate. Akkurat nå holder meg å Anja på å lage prosjektbeskrivelse til et prosjekt vi skal ha nå i PTF. Yaaaah. Vi skal ha om hverandre, og meg og Anja skal fordype oss i foto. Vi har mange ideer og begge gleder seg til å begynne. Vet det er kjedelig å lese om hva jeg gjør på skolen. Men siden jeg bruker 10-12 timer av dagen min på dette, sååå er det det går i. Men vi blogges senere! Vi skal bli ferdig med produktbeskrivelsen vår nå.


Anja hadde sååå lyst å være med på bloggen nå. Men det er hun som er på bildene under. 


skole

Hei! Akkurat nå har vi MK, altså om kommunikasjon osv. Stakk bare innom for å poste et par bilder om dagen min til nå. Onsdager er lange.. og kjedelige.


the sound of rain

Sett på denne på lavt, og en chill sang i bakgrunnen!!!! Elsk.
that kind


Tatt igår og redigert kjapt av meg. Haha, er ikke no pro i photoshop ihvertfall. Vi har ikke brukt programmet på skolen enda..

 

featherHehehe. Føler meg ikke fin idag. Tror ikke det har noe med at jeg kom hjem klokka ett i natt og ikke fikk sove før 2. Jeg er sliten. Men har hatt en finfin helg. 
Litt kleine bilder. Men føler ikke for å ha ansiktet med på bloggen. Øredobbene er forresten fra Gina Tricot og kostet meg hele 10 kr. Piffer opp et kjedelig antrekk.
dagen idag har vært... lang og kjedelig. Og i morgen er det tirsdag, even worse!! Har dere gjort noe interessant idag?  

Stavanger is tha city

Akkurat nå befinner jeg meg i Stavanger. Nærmere bestemt Storhaug. Meg, Rakel og Jonas er hjemme mens Celine, Kristian og Bentein er ute å handler middag. Vi har vært i byen idag og. Var så mye fint!!! Men kjøpte ingenting bortsett fra et par øredobber til 10 kr. Når folkene kommer hjem skal vi lage fløtegratinerte poteter og biff tror jeg, nam! Halv 10 skal vi på kino og se kon tiki. Åååh, jeg er så trøttttt. Ble sent i går! Var gøy da, Hehehe. Oppsummeringsinnlegg ja. Såå vi snakkes! Kos dere idag :) hva skal dere forresten?

life sometimes

Ahh, denne uka har jo flydd forbi! I morgen er det allerede fredag og jeg skal til Stavanger, yay. Hm, fikk akkurat vite noe som ødela dagen litt. I klassen så er det mange fine jenter og gutter (haha). Men jeg har blitt mest kjent med to jenter fra Tonstad som heter Ellen og Anja. Vi tre er egentlig de som har hengt sammen osv. siden skolestart. De andre jentene i klassen kjenner hverandre fra før liksom. Og nåå har Ellen bestemt seg for å bytte til studiespesialisering i Egersund. That sucks!! Meg og Anja skal nok klare oss, men er synd for det om. Kommer til å bli loners nå, neida, joda. Uansett, Ellen, hvis du leser dette ønsker jeg deg bare lykke til! Var super koselig å bli kjent med deg. Søta! Håper du kommer til trives, men lengter litt tilbake til mk-klassen vår. 
vil haaaa

Ok. Ikke bra, fant disse her og på Nelly. Synes det kan være så stilig! Hva synes dere?

 

Du kan bestille her og her!

 

Husk at du kan bestille på Nelly nå uten å betale på nett. Du kan rett og slett bare hente de på posten og betale da! I tillegg er det gratis frakt akkurat nå! 

kjolerkjolerkjoler

Var innom Nelly en tur.. Not a good idea. Sjekk alle kjolene jeg ble forelsket i! Haha, fattige meg kan bare glemme å klikke hjem noe på ihvertfall et år. Skulle egentlig legge til alle linkene til kjolene nedforbi, men lukket vinduene før jeg fikk kopiert adressen.. Så hvis dere vil se mer på dem , er det bare å klikke dere inn på nelly også videre på festkjoler. 

Like?

dancing with cupid tonight

Tumblr_lx8wnwg9bl1r14gyzo1_500_large

Tumblr_lr16g9iam61qe909fo1_500_large

soo freaking interesting

Ups. Glemte å ta bilder på skolen idag. Eller var ikke akkurat humør eller vær for det.. Tomorrow maybe? Ah, onsdager er lange! Er ikke hjemme før nærmere 18 idag. I de siste timene skulle vi få pc, sant. Og da jeg skulle få sekken med mitt navn med godbiten oppi, var pcen forsvunnet. IKT fyren ba meg sette meg ned i hans stol mens han skulle finne pcen min. Meen neida. Den var blitt stjelt selvfølgelig. Fikk beskjed om at jeg mest sannsynelig IKKE ville få pc idag. Såå jeg gikk opp til klassen igjen satt der med 15 glade elever som akkurat hadde fått splitter nye maskiner med masse digge programmer på. Heldigviiis, 10 min før vi skulle gå fikk jeg og min.. Yay. I tillegg var det pannekaker til middag, noe vi kanskje har en gang i året, dobbeeelt yay. Ok, interessant innlegg. I know. Vet bare ikke helt hva jeg skal blogge om når jeg ikke har bilder eller noen ting? Og dere er dårlige til å kommentere. Help please. 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-Hva vil dere lese om på bloggen?

 

 

 

 

 

overredigering er jo så morsomt

Noen ganger når jeg redigerer bilder (les: de fleste ganger) drar jeg på masse effekter, lys og kontraster. Jeg synes det er så morsomt når bildene er så forskjellige og ikke kjedelige, vanlige bilder. Jeg er fullt klar over at når man skal bruke bildene til noen, er det jo ikke akkurat meningen man skal det. Less is more, right? Men her på bloggen er det jo jeg som bestemmer hvordan jeg vil fremstille bildene mine, takk og lov! Hehe! Forresten, i morgen får vi pc'er på skolen, og sooom jeg gleder meg til å lære photoshop og so on. Trives så godt på mk! Ihvertfall til nå. Kvinesdal er ikke så aller verst heller når man blir vant til det. I morgen skal jeg få tatt litt bilder på skolen. Tvinger Ellen og Anja til å pose litt for meg :)))
Hatt en fin dag på skole/jobb?

all those raindrops..Elsker når det akkurat har regnet ute, og det sitter igjen vanndråper rundt forbi ♥ Hva synes dere om bildene?

hej, där var jag igjen
Et kleint bilde må til


To måneder! To måneder uten blogg føles rart.. Men åå, som jeg har savnet det! Har hatt så lyst til å begynne å blogge de siste ukene, men har utsatt det til skolen har begynt. Er jo litt som en ny start på en måte, har dessuten ikke giddet å dratt med meg kameraet mitt rundt i sommer, dessverre. Har hatt et utrolig bra halvår! Opplevd så mye, blitt kjent med mange nye, jobbet masse og reist mye. Men NÅ er det slutt på det. Skolen har begynt og jeg tjener nok ikke fullt så mye penger som før, hehe. Derfor har jeg bar utnytta situasjonen min ifjor og gjort så mye som mulig. Savner det allerede! Men anyways. Nå har jeg begynt på medier og kommunikasjon i KVINESDAL. Ikke akkurat plassen jeg har hatt lyst å begynne, men trives allerede etter 3 dager på skolen. Liker klassen og lærerne! Det jeg ikke liker er den nedslitte, stygge skolen med 200 elever og de 4 timer jeg bruker fram og tilbake til skolen. Er mye venting pga. bytting av busser. Men jeg overlever for øyeblikket! Gruer meg bare til det blir dårligere vær og mørkere dager. Meeen, dette skal ikke bli sånn utrolig langt innlegg om hva jeg har gjort i det siste, for jeg regner med at de fleste som kommer til å lese bloggen vet det. Ellers, skal jeg prøve å ta med kameraet litt mer rundt. Skal til Stavanger til helga, tar med det der! Også blir det jo sikkert litt bilder på skolen osv, gleder meg! Så håper dere vil begynne å lese bloggen min igjen, og kommentere! Alltid koselig!