oktober 2012

høst, snart vinter
tilbake?

Heihei! Har dere savnet meg? Jeg har ihvertfall savnet dere og bloggen! Er så utrolig deilig med en liten pause når man mangler motivasjon. Tror den har kommet tilbake nå. Tenker ihvertfall å begynne igjen. Problemet er at mens jeg har vært "borte" har jeg ikke tatt med meg/fram kameraet, så derfor har jeg egentlig ikke noe særlig å vise dere. Men skal prøve å ta med kameraet framover igjen! Blir jo til en vanesak tilslutt. 
Siden sist har jeg vært i Mandal, hatt besøk fra Trondheim, hatt "fest", mer besøk, vært i Kr.sand og vært i Stavanger igjen og hatt noen morsomme uker på skolen. Haha! Men nå må jeg neste jobbe, etterpå må jeg gjøre ferdig produktbeskrivelsen til PTF-prosjekt og litt slikt. Onsdager er alltid så travle. Eller vent, de fleste dagene er jo det. Her har dere noen bilder fra iphonen min daaa!
 Hehehe. Random! Håper du vil begynne å lese bloggen igjen :)jag går i vinterskor på hösten

...alltid förberedd för storm.


loving him is red


Elsker den nye sangen til Taylor. Gleder meg til albumet kommer ut senere i Oktober.

söta bror

Image and video hosting by TinyPic

Var ute å tok noen bilder av Ole i går, hehe. Måtte tvinges litt da. Love you little man.

drip, drop, drip, drop

Hva synes dere?

in stavanger

Unnskyld for lite blogging! Har vært dårlig vær, lite motivasjon og ja, ble bare lei av bloggen. Tok flaut lite bilder i helga, men her er et par. Meg, benny og nadja var hos bentein i helga. Viii var på kvadrat, i Egersund og bare fartet og kjørte rundt, var en super koselig helg og kom hjem i går!