desember 2012

..and you can tell everybody


you're the best I know-Hva synes dere om bildene?

besøk fra Haugesund

Hallo! Ja, det er jul og ja, jeg har ikke blogget. Ops! Kom akkurat hjem fra Stavanger igår og tok med meg skjønneste Maria i samme slengen. Hun skal være hos meg til lørdagen, kosemose. I morgen skal jeg ha kjøretime også kommer Rakel på torsdagen, og jentene kommer på fredagen. Ah, love juleferie. Så utrolig chille dager. Idag skal vi ha pinnekjøtt til middag, men meg og Maria tenker å bli mette på brownies før den tid. 
justgirlythings #3

-Var det noe du kjente deg igjen i?

see beneath your beautiful-Hva synes dere om sangen? Jeg synes den er så utrolig nydelig.

outfit 171212


Jakke/bikbok - bukse/veromoda - støvler/mammas - genser/husker ikke, haha. 
Haha, så ut som jeg hadde såå korte bein i lang jakke/genser og støvler! 

-Hva synes du?

snygga dej

Jeg vet jeg ikke egentlig fikk lov til å legge ut disse bildene av deg, men du er så nydelig! Misunneliig. Se så nydelig! 

Nå er jeg mest sannsynelig hos Rakel! Skal prøve å ta litt bilder. Imens, hva er deres planer idag?

midtskill?

Idag prøvde jeg meg på midtskill, eller den ble litt skjev, haha. Vet ikke helt hva jeg synes egentlig, føler at det kan bli litt kjedelig i lengden. Men hva synes dere? Anja tok noen bilder av meg ute idag. Ah, føler lyset ute med all den hvite snøen gjør at man ser absolutt hver eneste lille flekk i ansiktet og plutselig ser man noen syke skiller etter pudder/foundation som man ikke gjør i vanlig innelys. Plagsomt!-Hva synes dere? 

tumblr

Jeg lurte på noe. Er det noen av dere som har tumblr? Hvis dere har, må dere gjerne legge igjen adressen i kommentarfelte, så skal jeg sjekke de ut. Her er min ihvertfall. Den består av mye quotes, søte katter, morsomme gifs og mote. Et lite utvalg: 

sunsiide:
mhhhh

60sforever:
Alain Delon, 1962

-Har du tumblr? Legg den igjen :)

trist ute

Det er så trist og kjedelig vær ute. Hele helga har det vært sånn. Regn, snø og storm.. Gleder meg ikke til å gå til bussen i morgen med den blanke isen på veien. På den andre siden er det utrolig deilig å sitte inne i varmen med kaffekoppen, klementing og tanken på ribbe til middag!

-Hva slags vær er det hos dere idag? 

 

date a girl who reads

"If you find a girl who reads, keep her close. When you find her up at 2 AM clutching a book to her chest and weeping, make her a cup of tea and hold her. You may lose her for a couple of hours but she will always come back to you. She'll talk as if the characters in the book are real, because for a while, they always are. Date a girl who reads because you deserve it. You deserve a girl who can give you the most colorful life imaginable. If you can only give her monotony, and stale hours and half-baked proposals, then you're better off alone. If you want the world and the worlds beyond it, date a girl who reads."

-Leser du bøker?

show me a real smile

Meg og Sarah var ute igår og tok bilder i 5 min, før det begynte å plaskregne. Fikk sadly ikke tatt noen bilder av oss sammen... Men kommer et innlegg om helga senere. Hihi. Nå må jeg øve videre på bilteorien, hater det. 

Jeg har egentlig begynt å mislike å smile med tennene, fordi den ene fortanna har blitt så sinnsykt skjev haha. Men smiler så unaturlig hvis ikke.

-Liker dere best å smile med tenner, eller ikke? 

 

make up inspiration

Har blitt hekta på å søke på make up på weheartit. Ah, blir så inspirert av å se på slike bilder. Får bare lyst å stå ekstra tidlig opp for å sminke meg litt ekstra.. Noe som aldri skjer. 

-Hva synes dere om bildene? Bruker dere lang tid på å sminke dere om morgenen? 

 

hvilken kjole?

Hei dere! Skal i bryllup til en venninne i Februar, og har sett litt på kjoler på Nelly. Har veldig lyst på en lang kjole, siden det tross alt er vinter ute da, og jeg synes det er så utrolig fint!
Disse er ikke særlig dyre heller, oh happy day :) Men, det finnes jo så mange forskjellige farger, men tror jeg vil velge en av disse. Men hvilken farge synes dere jeg burde velge, og hvilken hadde passet best til meg? 

-Hvilken kjole burde jeg velge?

 

todayHihi. "Gamle" bilder! Skal ta med kameraet på skolen i morgen. Det snøøøør!! Har egentlig langdag idag, men skal snike meg hjem om en time. 
Når jeg kommer hjem skal jeg trene og spise, jeg er så sulten! Holder forresten på med et lite prosjekt for tiden, hihi. Men akkurat hva det er forteller jeg om jeg når "målet" med prosjektet.

-Hva slags planer har dere idag?  

autumn - video

Se den i 1080p for best kvalitet. Dette var forresten et skoleprosjekt :)

vi får se

Hei alle sammen! Nå har jeg nettopp laget meg en fruktskål med kiwi, blåbær, eple og banan! Anbefales :) Så, nå sitter jeg her og blogger igjen! Skal ikke love noe, men vi får se hvordan det blir. Er mørkt når jeg drar på skolen, og mørkt når jeg kommer hjem. Så eventuelle bilder skal jeg ta på skolen. Drar til egypt om et par uker, skal ta litt bilder da! Synes alltid det første "hei-nå-blogger-jeg-visst-igjen!" innlegget er litt kleint, så bare avslutter det her. Bloggæææs.